Comunitatea Tinerilor Ambițioși te îndeamnă să participi la Programul Burse de Merit – pentru cei mai buni studenţi ai ţării, ediţia 2019-2020.

Înaintează-ţi candidatura până pe data de 20 ianuarie 2020 şi fii printre cei 50 de norocoşi care vor câştiga burse a câte 12 mii lei.

În cadrul programului sunt oferite, în baza de concurs, 50 de burse a câte 12000 MDL, după cum urmează:
– 35 de burse – pentru studenții de la ultimul an de studii superioare de licență (inclusiv penultimul an din cadrul programelor de studii integrate);
– 15 burse – pentru studenții masteranzi de la primul an de studii superioare de master (inclusiv ultimul an din cadrul programelor de studii integrate).

Programul în cauză își propune să reafirme prestigiul studiilor superioare de calitate în Moldova și să stimuleze studenții pentru performanțe academice și implicare activă în cercetări și activități extracurriculare.

Pentru comoditate, vă îndemnăm să accesaţi formularul și regulamentul programului aici.

Concursul constă din 2 etape de selecţie a candidaţilor – în baza dosarelor depuse, care vor fi examinate de către Comisia de Experţi Independenţi şi a unei probe scrise. Doar candidaţii selectaţi în urma evaluării dosarelor vor fi invitaţi pentru susținerea probei scrise.

Dosarele pentru concurs se vor depune personal sau pot fi transmise prin poşta clasică (prin scrisoare recomandată “Poșta Moldovei”) la adresa Centrului de Informaţii Universitare, din mun. Chişinău, str. A. Puşkin 16, MD 2012, cu menţiunea Programul Burse de Merit

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să apelaţi numerele +373 22 221 167; +373 68 220 072 sau să scrieţi un email la adresa eac@eac.md.

Tagged with: ,