Comunitatea Tinerilor Ambițioși invită tinerii, cetățenii activi și reprezentanții ONG-urilor la instruirea „Participare la luarea deciziilor și implicare comunitară”, din cadrul proiectului „Civic teachers for more democratic and resilient local communities”.

Scopul trainingului este de a familiariza participanții cu conceptele de crowdfunding și participare la luarea deciziilor si implicare comunitară.

Astfel, în rezultatul participării la instruire, participanții vor înțelege mai bine provocările cu care se confruntă în vederea aplicării inovațiilor sociale și vor formula oportunități de soluționare a nevoilor locale prin aplicarea noilor modele și metode.

Civic teachers for more democratic and resilient local communities este un Proiect care vine să încurajeze participarea profesorilor, angajaților administrației publice locale, tinerilor activiști cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani și a reprezentanților minorităților la luarea deciziilor și mobilizarea resurselor pentru necesitățile comunităților locale. De asemenea, Programul presupune abilitarea tinerilor de a colecta și gestiona fonduri pentru a susține inițiativele semenilor lor care se află în dificultate.

Termenul limită pentru înregistrare: 15 septembrie 2019, ora: 23:59.

Sesiunea de training-uri va avea loc la finele lunii septembrie – începutul lunii octombrie, între orele 10.00 și 16.00, în sala de conferințe din cadrul Tech Space (170, str. Columna, Chișinău).

Proiectul „Civic teachers for more democratic and resilient local communities” este implementat de A.O. Comunitatea Tinerilor Ambițioși și finanțat de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova.

Pentru înregistrare accesați AICI iar pentru întrebări suplimentare vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail: info@cta.md.