Termeni și condiții de utilizare a site-ului

 • Pentru a elabora un proiect, a adăuga un articol sau pentru a fi parte din echipa noastră trebuie de înregistrat pe platformă www.cta.md ca utilizator. Crearea unui profil este gratis și nu solicită nici o obligație financiară.
 • După crearea profilului, aveți posibilitatea să selectați dintre cele 3 butoane: „Fii parte din echipa noastră”, „Lansează un proiect”, „Trimite articolul tău” și veți fi redirecționat către formularul de pagină pentru elaborarea acestuia, unde trebuie să introduceți informațiile solicitate.
 • Formularul este însoțit de un șir întrebări cu privire la datele personale, de ce dorești să fii parte a echipei noastre, proiect sau despre ce urmează să fie articolul dar totodată oferă sfaturi și recomandări, maximizând astfel eficacitatea scrierii acestora.
 • După finalizarea anchetei de aplicare, proiectului și/sau a articolului, acesta va fi disponibil doar administratorilor site-ului. Aceștia vor efectua o analiză succintă a conținutului în termen de maxim 4 zile lucrătoare. În cazul în care articolul şi/sau proiectul va îndeplini cerințele și va respecta termenii și condițiile site-ului, acesta va fi aprobat și promulgat.
 • Adăugarea articolelor pe site este un privilegiu și nu un drept. Portalul poate oricând restricționa, condiționa sau respinge publicarea.
 • Portalul nu beneficiază de granturi iar echipa portalului activează în bază de voluntariat. Țineți cont de acest lucru când interacționați cu portalul.
 • Serviciile de postare a articolelor sunt gratuite pentru Organizaţiile Necomerciale și acest lucru este posibil datorită publicității și articolelor publicate de agenții economici, pentru care se percep anumite taxe.

Nu vom aproba:

 1. articolele și proiecte cu titluri care conțin cuvinte scrise în întregime cu majuscule.
 2. articolele și proiecte care folosesc sintagma limba de stat sau limba moldovenească.
 3. articolele și proiecte prost formatate
 4. articolele și proiecte adăugate repetat (se permit articolele repetate doar dacă are loc extinderea perioadei şi dacă acest lucru este indicat în titlu.
 • În cazul în care articolul, proiectul nu corespunde regulilor site-ului, A.O. Comunitatea Tinerilor Ambiţioşi își rezervă dreptul de a nu aproba sau publica articolul şi/sau proiectul respectiv.

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!