Dreamups, în parteneriat cu Toptal – una dintre cele mai mari rețele de liberi profesioniști din lume, lansează Freelance Meetup. Freelance Meetup este o nouă serie de evenimente tematice, menite să aducă împreună comunitatea de freelanceri din Moldova. Fiecare întrunire va pune în discuție cele mai noi fapte, trenduri, oportunități, dar și istorii din partea celor care au ales freelancingul în favoarea unui serviciu cu program de lucru fix.

Când: 7 septembrie, cu începere de la 18:30
Unde? la campusul Dreamups
Cu cine? Cunoaște-l pe Iulian Gulea, cel care va sparge gheața și va modera primul eveniment Freelance Meetup: <Web Development> .

Pe scurt despre Iulian Gulea: Iulian are peste 7 ani de experiență în dezvoltarea proiectelor web de toată complexitatea, de la website-uri simple, până la produse SaaS din cele mai complexe. Deține cu profesionalism limbajele de programare Java Script și Phyton. Printre altele, Iulian este pasionat de Data Science și antreprenoriat. Acesta este cofondator la Gaus și BookVoyager – câștigătorii premiului mare de anul acesta la Founder Institute Chișinău și premianții locului I la Startup Weekend în Praga. Iar din acest an, Iulian s-a alăturat rețelei de profesioniști Toptal.

Evenimentul este pentru: Pentru toată lumea! Dacă freelancer, angajat, angajator sau pur și simplu în căutarea unui comunități prietenoase de profesioniști, te așteptăm cu drag la eveniment.

Ca să am acces la eveniment… Trebuie te înregistrezi AICI.

Pentru mai multe informații și agenda evenimentului, vizitați pagina de FacebookEvenimentele din seria Freelance Meetup vor avea loc bilunar, iar accesul la acestea este gratuit.

Freelance Meetup este un proiect implementat de Dreamups, cu suportul companiei Toptal. Partener General Dreamups – Orange Moldova.